Translate

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Μυστικά για επιτυχημένη & ερωτική ΖΩΗ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σεξουαλικότητα και αυτογνωσία 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/11 (10:30–19:00) - ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 (10:30–15:30)

Η Σεξουαλική μας ενέργεια είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας. Αυτή είναι που μας δίνει έμπνευση, που μας γεμίζει με ζωτικότητα, που μας κάνει δημιουργικούς, ερωτικούς με διάθεση να ΖΗΣΟΥΜΕ κι όχι απλά να επιβιώσουμε.

Όσο την καταπιέζουμε τόσο κοιμίζουμε τις αισθήσεις μας και από αποκοπτόμαστε από το σώμα μας. Οι σκέψεις μας επιβαρύνονται με αρνητικότητα και δεν έχουμε την δύναμη ούτε την διάθεση να είμαστε παρόντες στη ζωή μας. Αφήνουμε τις μέρες απλά να περνούν και περιμένουμε αυτόν τον έναν, τον "μοναδικό" σύντροφο που θα έρθει και θα μας ξυπνήσει από τον λήθαργο. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.


Κανένας δεν μπορεί να δημιουργήσει της συνθήκες για να έχουμε μια επιτυχημένη, ερωτική και εκστατική Ζωή έκτος από εμάς τους ίδιους και για να γίνει αυτό χρειάζεται να ξυπνήσουμε τον σεξουαλικό και ελεύθερο εαυτό μας και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας.

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο με τη βοήθεια των Κινητικών Δυναμικών Διαλογισμών, των Βιοενεργειακών Ασκήσεων, των Σεξουαλικών Αναπνευστικών Τεχνικών, της Σεξουαλικής γιόγκα, των Ενεργειακών Θεραπευτικών μασάζ και των Διαλογιστικών "Παιχνιδιών"

● Θα Απελευθερώσουμε εντάσεις και μπλοκαρίσματα από το σεξουαλικό και το συναισθηματικό μας κέντρο (Απελευθέρωση της Σεξουαλικής Ενέργειας και Άνοιγμα Καρδιάς)

● Θα επιτρέψουμε στην σεξουαλική μας ενέργεια να ζωντανέψει με τέτοιο τρόπο ώστε να έρθουμε σε επαφή με τον εκστατικό εαυτό μας και με τη βοήθεια του θα κατανοήσουμε, βαθιά μέσα σε κάθε μας κύτταρο, ότι ο κόσμος της χαράς, της έκστασης και της ευδαιμονίας μας ανήκει.

● Θα γνωρίσουμε τεχνικές καθαρισμού τις σεξουαλικής μας ενέργειας από ερωτικούς συντρόφους που υπάρχουν ή υπήρχαν στη ζωή μας και χωρίς να το συνειδητοποιούμε επηρεάζουν ακόμα την καθημερινότητά μας

● Θα μάθουμε να απολαμβάνουμε και να τιμάμε τον εαυτό μας αλλά και να δημιουργουμε τις συνθήκες για να έχουμε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις.

● Συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα θα μάθουμε εκείνα τα Μυστικά που θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε σε μια σχέση την ερωτική φλόγα αναμμένη στο βάθος του χρόνου

● Και ησυχάζοντας σώμα και μυαλό, πλέοντας μέσα στις ενέργειες, θα οδηγηθούμε στην αγκαλιά της Οργασμικής Απεραντοσύνης


ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 10:15

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας μια κουβέρτα, λάδι για το μασάζ, μια μεγάλη και μια μικρή πετσέτα και να φοράτε χάλαρα ρούχα

Το μεσημέρι 14:30 – 16:00 θα έχει διάλλειμα για μεσημεριανό φαγητό


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


Ειδικές τιμές για ζευγάρια ή γκρουπάκια 3-4 ατόμων
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ 


Επικοινωνία: 6973- 216895 & 2314020915


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ


Ajna Yoga Pilates Studio
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
5ος όροφος