Translate

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι: βιωματικά σεμινάρια

Κάθε Τετάρτη 20:30 – 23:00
.
1ος κύκλος 
Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2017 

"Απελευθερώνοντας τη σεξουαλική  ενέργεια"

Αλκαμένους 175

Η Tάντρα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει τον Έρωτα και την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση ούτως ώστε να νιώθεις την ιερή ένωση με οτιδήποτε υπάρχει γύρω σου και να απολαμβάνεις τον εαυτό σου στο κάθε λεπτό της ζωής σου ζώντας αποκλειστικά στο Εδώ και στο Τώρα.

Η Τάντρα λέει: Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, Αν δεν μπορείς να τον απολαύσεις δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις σε κανέναν άλλον. Δεν μπορείς να τον βοηθήσεις να πετύχει την δική του ικανοποίηση. 

Κινητικοί Δυναμικοί Διαλογισμοί, Διαλογιστικός Χορός, Διαλογιστικές ασκήσεις, και Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ, μαθήματα Σεξουαλικής Γιόγκα και Ταντρικά Παιχνίδια θα βοηθήσουν, συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα να μάθεις όχι μόνο να απολαμβάνεις τον Εαυτό σου αλλά και να δημιουργείς τις συνθήκες για να έχεις Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις.


 Αναλυτικά: 

➤1ος κύκλος Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2016

Πρώτο μέρος: 4 Οκτωβρίου – Τετάρτη  15 Νοεμβρίου 
"Απελευθερώνοντας τη σεξουαλική  ενέργεια"

Δεύτερο μέρος: 22 Νοεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου
"Ταξιδεύοντας με τις Αισθήσεις"

20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
"Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

➤2ος κύκλος Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2018
"Σεξουαλικά μυστικά"


➤3ος κύκλος Μάρτιος – Απρίλιος 2018
Ταντρική Αλχημεία: Συνάντηση με τα αρχέτυπα
Άντρας-Γυναίκα «ο χορός των ενεργειών»

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 
«Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

➤4ος κύκλος Μάιος 2018 
Τάντρα και Τσάκρα
Βαδίζοντας στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

➤5ος κύκλος Ιούνιος 2018
Ξυπνώντας το Φίδι της Φωτιάς"


Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε όλους τους κύκλους


Θα υπάρχουν και κάποια μονοήμερα σεμινάρια για προχωρημένους με ειδικά θέματα όπως: 
· "Εκπαίδευση σε ταντρικά θεραπευτικά μασάζ"
· "shamanic tantra" 
· "Βιώνοντας τον κοσμικό οργασμό"
· "Διώχνοντας τις αρνητικές ενέργειες"
· Συστημική αναπαράσταση για ζευγάρια

Καθώς και 4 "κύκλοι γυναικών" για να ενισχύσουμε οι γυναίκες την θηλυκή μας δύναμη και να θρέψουμε ενεργειακά τη θηλυκή μας υπόσταση

Θα γίνουν και κάποιες διήμερες ταντρικές αποδράσεις εκτός Αθηνών. 
Η πρώτη προγραμματισμένη ταντρική απόδραση είναι στις 10 – 12 Νοεμβρίου TANTRA & SPA στα λουτρά της Αιδηψού με περιορισμένο αριθμό συμμέτοχων.



Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Όσοι θέλουν να έρχονται στις ταντρικές μας συναντήσεις είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973216895


Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού», κοντά στο μετρό Αττική)


Χρειάζεται να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας μια μικρή πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό


Αναλυτικά οι συναντήσεις μας

➤1ος κύκλος 
Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2016

Πρώτο μέρος: 
"Απελευθερώνοντας τη σεξουαλική  ενέργεια"
4 Οκτωβρίου – 15 Νοεμβρίου 

Δεύτερο μέρος: 
"Ταξιδεύοντας με τις Αισθήσεις"
22 Νοεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου

Η σεξουαλική ενέργεια δεν είναι μια αρνητική δύναμη που μειώνει τον άνθρωπο σε επίπεδο ζώου αλλά ένα κλειδί που ανοίγει την πόρτα ανάμεσα στο πνεύμα και τον κόσμο της ύλης
Είναι μια θεία ώθηση που από τη μια μας κάνει ικανούς, κατεβάζοντάς την προς τα κάτω μέσα στο σώμα, να δημιουργούμε και να αναπαράγουμε τη ζωή και από την άλλη, μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνουμε τον άνθρωπο, εξυψώνοντας τον πάνω από το σκιώδη εαυτό του, σε ένα άνθρωπο πνευματικό που μπορεί να κατακτήσει τον θάνατο.

Για να μπορούμε όμως να τιθασεύσουμε το "Δράκο της Φωτιάς" τη σεξουαλική μας ενέργεια και να την μετασχηματίσουμε και να την κάνουμε μια πύλη για το θεϊκό χρειάζεται να έχουμε καλή επαφή με το σώμα μας αυτόν τον γνωστό – άγνωστο

Το πρώτο πράγμα που διδάσκει η Τάντρα είναι: Αγαπήστε το σώμα σας, προστατέψτε το, σεβαστείτε το, φροντίστε το! Είναι δώρο Θεού! Συμπεριφερθείτε του σωστά, και θα σας αποκαλύψει μεγάλα μυστικά. 

Χρειάζεται να ξυπνήσει το σώμα… να του δώσουμε χώρο και χρόνο…. να το νιώσουμε… να το ακούσουμε… να του επιτρέψουμε να κινηθεί και να εκφραστεί για να αρχίσει να ξεκλειδώνει και να μας οδηγήσει μέσα από τη Χαρά και την Ευχαρίστηση στην επίγνωση του Εαυτού. 

Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την εγκλωβισμένη ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Χαράς και της Απόλαυσης!!!

Μόνο όταν ο νους μας είναι ελεύθερος από αρνητικές σκέψεις και από στερεοτυπικούς προσδιορισμούς ανυψώνεται και η συνείδηση μας αφυπνίζεται. Γίνεται Φως, Διαύγεια, Ευρυχωρία και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την Ένωση μας με την Απεραντοσύνη (κοσμικός οργασμός) 


Δεύτερο μέρος: "Ταξιδεύοντας με τις Αισθήσεις"
22 Νοεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου

Στις 4 επόμενες συναντήσεις μας από 22 Νοεμβρίου μέχρι 13 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψουμε στον κόσμο των αισθήσεων και θα τους επιτρέψουμε να μας μάθουν τα δικά τους μυστικά. 
Μουσική, Χορός, Αναπνοές, Διαλογιστικά Παιχνίδια και "Ταντρικά Εδέσματα"  θα πρωταγωνιστήσουν στο δεύτερο μέρος το 1ου κύκλου επιτρέποντας  στις αισθήσεις μας να ξυπνήσουν και να μας προσφέρουν μας την ευκαιρία να βιώσουμε με μοναδικό τρόπο, στιγμές Απελευθέρωσης, Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!

Η Τάντρα λέει:  Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να "βλέπεις" και να αγγίζεις όχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση. 


3 Ιανουαρίου 2018
Πρωτοχρονιάτικο tantra event: "Καλωσορίζοντας  τον νέο μας Εαυτό"


➤2ος κύκλος 
"Σεξουαλικά μυστικά"
10 Ιανουάριου – 28 Φεβρουάριου 

Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το "άφημα" μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση. (Ιερή Σεξουαλικότητα)

Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 

Την Τέταρτη 10 Ιανουαρίου αρχίζει ο δεύτερος κύκλος των ταντρικών συναντήσεων και σε αυτές θα γνωρίσουμε εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική μας σχέση και την  κάνουν ικανή να κρατήσει αναμμένη την "ταντρική φλόγα" σε βάθος χρόνου.

Διαλογιστικές αναπνοές, ενεργειακά μασάζ και Ταντρικά παιχνίδια θα μας μάθουν όχι μόνο να ρέουμε μέσα στις ενέργειες  (αρσενικές και θηλυκές) αλλά και να αποκτήσουμε την Ενσυναίσθηση  που χρειαζόμαστε ώστε να αντιλαμβανόμαστε την συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου μας, τα θέλω και τις επιθυμίες του. Ταυτόχρονα θα απελευθερωθούμε από δικούς μας εγκλωβισμούς και θα μάθουμε να εκφράζουμε ελεύθερα τα δικά μας θέλω, τη δική μας επιθυμία, την δική μας αλήθεια. 
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε την ποικιλία και την ποιότητα που χρειάζεται η σχέση μας και απελευθερώνοντας το Σώμα, τον Εαυτό μας να περάσουμε από την Απόλαυση στην Ευδαιμονία. 

Η Τάντρα λέει: Η απόλαυση είναι στιγμιαία, ανήκει στο χρόνο. Η ευδαιμονία είναι μόνιμη και είναι πέρα από το χρόνο. Η απόλαυση έχει αρχή και τέλος. Η ευδαιμονία παραμένει για πάντα. Η απόλαυση έρχεται και φεύγει. Η ευδαιμονία δεν έρχεται ποτέ και δεν φεύγει ποτέ. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει περιστασιακά. Βρίσκεται ήδη στον βαθύτερο πυρήνα του είναι σου. Είναι η ίδια σου η συνειδητότητα"

Κάποια "μυστικά" που θα μάθουμε από την  Ταντρική Πρακτική είναι:

💕 Σεξουαλική γιόγκα σε ζευγάρια
Ένα "παιχνίδι" για δύο.
Η καθημερινότητα, το άγχος και το στρες λειτουργούν αρνητικά στην σεξουαλική μας επιθυμία αλλά και στη διάθεση μας γενικώς. Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα με τρόπο παιχνιδιάρικο θα έχουμε σαν στόχο όχι μόνο τη βελτίωση της επικοινωνίας αλλά και την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας μας.
Κάνοντας κάποιες από τις στάσεις-asana της γιόγκα θα ηρεμήσουμε το μυαλό και θα αναζωογονήσουμε το σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να ¨μαλακώσουμε¨ την περιοχή της πυέλου. Έτσι βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούμε αύξηση της Libido

💕 Ταντρικές αναπνοές
Με τις αναπνευστικές τεχνικές οι σύντροφοι χαλαρώνουν πρώτα το σώμα και το νου τους και μετά στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους. Κάποιες από τις αναπνοές που μπορούν να εφαρμόσουν είναι:
· «αρμονική αναπνοή» όπου εισπνέουν και εκπνέουν ταυτόχρονα
· «αμοιβαία αναπνοή» όπου όταν ο ένας εισπνέει, ο άλλος εκπνέει. 
· «Γιν-Γιανγκ αναπνοή» όπου αναπνέουν μέσα από το πρώτο και το τέταρτο ενεργειακό τους κέντρο
· «κυκλική αναπνοή» όπου ο ένας αναπνέει τον άλλον
· «μικροκοσμική τροχιά» όπου ο ένας αναπνέει εναλλάξ τον εαυτό του και τον σύντροφο του 

Είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά και να εκπνέει πάντα βγάζοντας ήχο. Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει η φωνή κατά την εκπνοή, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια, βαθύτητα και δονητικότητα θα έχει ο οργασμός.

💕 Διαλογισμός
Το μυαλό μέσα στην καθημερινότητα είναι πολυάσχολο. Τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είναι  γεμάτο σκέψεις και δεν απολαμβάνει. 
H σκέψη είναι ο χειρότερος εχθρός της ελεύθερης ροής της σεξουαλικής ενέργειας. Την μπλοκάρει, την καταπιέζει, την εξαφανίζει και εμποδίζει την πραγματική ένωση μεταξύ των συντρόφων. 
Με την βοήθεια των διαλογισμών (ομαδικοί, ατομικοί, σε ζευγάρια, με κίνηση ή χωρίς) θα οδηγηθούμε στο να αδειάσουμε το μυαλό και να συντονίσουμε μεταξύ τους κάποια μέρη του σώματος που αλληλοσυγκρούονται ώστε να φέρουμε σε αρμονία το Σώμα και το Νου. 
Να οδηγηθούμε μέσα από τη Σιωπή στην Ειρήνη και την Απόλαυση μετασχηματίζοντας τις συνηθισμένες καθημερινές μας στιγμές σε Ιερές (Καθημερινή Έκσταση)

💕 Ενεργειακά Μασάζ
Τα Ενεργειακά μασάζ φέρνουν σε επαφή τις ψυχές των συντρόφων και τους συνδέουν με τις θετικές ενέργειες της Γης (θηλυκό στοιχείο, Ενέργεια) και του Ουρανού (αρσενικό στοιχείο, Πνεύμα).
Επίσης λειτουργούν θεραπευτικά καθώς: 
· Εναρμονίζουν τα πέντε στοιχεία στο φυσικό και στο αιθερικό μας σώμα όπως το "Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων", (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας). 
· Καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα όπως το "Μασάζ των Τσάκρα". 
· Διοχετεύουν προς τα έξω καταπιεσμένα συναισθήματα όπως του φόβου και του πόνου και αποκαθιστούν τη ζωτική ενέργεια όπως το μασάζ "Γιν –Γιανγκ". 
· Διεγείρουν τις αισθήσεις και οδηγούν στην Απόλαυση όπως το "Μασάζ των Αισθήσεων" ή το "Shiva-Shakti" μασάζ



3ος κύκλος 
Ταντρική Αλχημεία 
"Συνάντηση με τα αρχέτυπα"
7 Μάρτιου – 25 Απρίλιου 

Στις 7 Μαρτίου θα ξεκινήσει ένας καινούργιος κύκλος ταντρικών συναντήσεων  που θα αφορά τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και τον τρόπο που αυτές μας επηρεάζουν στην καθημερινότητα μας εμποδίζοντας μας ίσως να έχουμε υγιείς σχέσεις
Συνήθως η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και ο σύντροφος μας καθρεφτίζει την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας αλλά και να χτίσουμε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. 

Σε αυτόν τον ταντρικό κύκλο βαδίζοντας ακόμα μια φορά στο Ταντρικό μονοπάτι, όχι μόνο θα συναντήσουμε τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και θα πάρουμε πληροφορίες από αυτές για τη ζωή μας αλλά θα κατανοήσουμε και τον τρόπο που συμπεριφέρονται και αντιδρούν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία. 

θα έρθουμε σε επαφή με εκείνες τις ποιότητες που ονομάζουμε αρσενικές αλλά που όλοι έχουμε μέσα μας όπως το να είμαστε δημιουργικοί, περιπετειώδης, τολμηροί, αποφασιστικοί, το να παίρνουμε πρωτοβουλίες, αλλά και τις γυναικείες ποιότητές μας όπως το να είμαστε δεκτικοί, υπομονετικοί, διαισθητικοί, τρυφεροί με ενσυναίσθηση και κατανόηση για τις καταστάσεις και τους άλλους ανθρώπους. 

Θα μάθουμε δηλαδή πώς να εκφράζουμε αυθόρμητα την αρσενική (ενεργητική) και τη θηλυκή (δεκτική) πλευρά της φύσης μας και μέσα από αυτό να "παίξουμε", να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Ενεργειακά μασάζ, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά παιχνίδια, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν όχι μόνο στο να κατανοήσουμε αλλά και στο να αφομοιώσουμε την αλλαγή...

Τα θέματα του 3ου κύκλου
Συνάντηση με τα Αρχέτυπα
Αναγνωρίζοντας τις αρχετυπικές ποιότητες στην Ζωή μας
Άντρας-Γυναίκα  "ο χορός των ενεργειών" 
Θεραπεύοντας τη σχέση μας με τα Αρχέτυπα
Το ενεργειακό μασάζ yin-yang


➤4ος κύκλος Μάιος 2018 
Τάντρα και Τσάκρα: Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

Την Τετάρτη 2 Μαΐου στο ξεκίνημα του καινούργιου ταντρικού κύκλου θα βαδίσουμε στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας και θα συνδεθούμε με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα). Θα γνωρίσουμε τις ποιότητες τους και θα τα απελευθερώσουμε από τις μπλοκαρισμένες  ενέργειες που μπορεί να έχουν. 

Στις επόμενες ταντρικές μας συναντήσεις θα ασχοληθούμε με το κάθε τσάκρα ξεχωριστά και μέσα από ταντρικές αναπνοές, ασκήσεις, διαλογισμούς και ταντρικά παιχνίδια θα κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία τους, θα εξισορροπήσουμε την ενέργεια του καθενός και θα τα εναρμονίσουμε μεταξύ τους ώστε να ρέει μέσα μας η ενέργεια και να ζωντανέψει το σώμα μας, να ανοίξει η καρδιά μας, να ελευθερωθεί το μυαλό μας από αρνητικά μοτίβα σκέψεων και να ενσωματωθεί το Πνεύμα μας με όλο το ερωτικό πάθος της Ζωής. 
Θα  ολοκληρώσουμε στην τελευταία μας συνάντηση ταξιδεύοντας στα ενεργειακά μας κέντρα στις 6 Ιουνίου  με ένα πανέμορφο και απελευθερωτικό κινητικό διαλογισμό τον "Διαλογισμό της Έκστασης".


➤5ος κύκλος Ιούνιος 2018
Yin & Yang shower: "Ξυπνώντας το Φίδι της Φωτιάς"
Περπατώντας πάνω σε σαμάνικα και σούφικα μονοπάτια μετουσιώνοντας την σεξουαλική ενέργεια στο τσάκρα της καρδιάς θα εμβαθύνουμε στη γνώση της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας επιτρέποντας στην ολότητα να μας ταξιδέψει σε διαδρομές ένωσης και ολοκλήρωσης




Σύντομο Βιογραφικό

H Δέσποινα Παλαμάρη είναι:  
Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου) 
Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας.
Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά­ρια Αυτογνωσίας και Ταντρικά Σεμινάρια για την βελτίωση των σχέσεων. 
Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει "Το Φιλί της Πεταλούδας", ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.